Städfirma Södermalm

Gedigen kunskap och personlig service

Tjänster

Förutom kontorsstädning erbjuder vi ett heltäckande utbud av andra städtjänster.

Som företagskund kan det vara bra att veta att vi erbjuder fönsterputs, vilket brukar behövas ett par gånger om året. Stadsmiljön innebär ofta att fönstren blir smutsiga fort.

Storstädning brukar också behövas någon gång per år. Här tar vi hand om de steg som inte hinns med vid den ordinarie veckostädningen.

Med våra breda expertkunskaper kan vi ta hand om golv och mattor med professionellt resultat. Särskilt på vintern kan man behöva rengöra mattor någon gång extra för att hålla dem fräscha. Skulle golven på kontoret eller i butiken vara slitna kan vi slipa, behandla eller till och med byta ut dem vid behov.

Vid konferenser och liknande event kan vår personal erbjuda konferensservice så att du kan koncentrera dig på att driva evenemanget och ta hand om besökarna. Vi tar även på oss enklare kontorssysslor vid behov.

Enklare reparationer och installationer såsom att spika, borra, snickra och skruva kan vi också erbjuda - perfekt om ni har möbler som behöver monteras, tavlor som behöver hängas upp eller något mindre snickeriarbete som behöver utföras.

För privatpersoner erbjuder vi hemstädning med samma höga kvalitet och engagemang som vår kontorsstädning. Prova gärna på och märk skillnaden med att inte behöva ägna din fritid åt att städa!

För både privatpersoner och företag erbjuder vi förstås flyttstädning som utförs enligt gällande normer. Samtliga städtjänster vi erbjuder kommer med garanti, så du behöver inte oroa dig för att flyttstädningen ska få anmärkningar.

Utöver att vara din partner för kontorsstädning på Södermalm erbjuder vi alltså ett brett utbud av städtjänster och service som gör att din verksamhet flyter på smidigare.