Trappstädning Södermalm

Stor erfarenhet av trappstädning

Vi vet att trappor, trapphus och entréer i både stora och små fastigheter blir väldigt smutsiga, framför allt på höst och vinter. Det är viktigt att hålla rent för både trivsel och för människors säkerhet. Den som är fastighetsägare ansvarar för att det är rent och fräscht och att ingen skadar sig. Ett rent trapphus klarar sig även betydligt bättre mot allmänt slitage. Våra kunder är oftast bostadsrättsföreningar och fastighetsförvaltare på Södermalm.

Normalt sätt brukar städningen ske en gång per vecka under vår, höst och sommar, men det beror såklart på storlek och hur många människor som vistas i fastigheten. På vintern något oftare beroende på väder. Vi kan komma och bedöma ert behov om ni är osäkra, innan vi överlämnar en offert.

Vad ingår i en trappstädning?

Samtliga golv, entré och trappor sopas, dammsugs samt våttorkas. Entrédörrens rengörs och eventuellt glas putsas. Hissens golv sopas, våttorkas och eventuella speglar putsas. Entrémattan skakas eller dammsugs och skrapgaller/matta rengörs. Om det finns fasta mattor dammsuger vi dem. Har ni några övriga önskemål så löser vi det. Vi har lång erfarenhet av trappstädning på Södermalm.

Kompetent och noggrann personal

Vi har en stor yrkesstolthet och lämnar inte ditt trapphus förrän allt är skinande rent och enligt överenskommelse. Våra trevliga, erfarna och noggranna medarbetare kommer att se till att det ser ut som ni önskar. Vi har riktlinjer kring hur nycklar och portkoder hanteras. En handledare följer alltid med vid första städtillfället för att säkerställa att allt är i sin ordning. Vi garanterar att din fastighet är i goda händer.

Vi erbjuder bra priser på trappstädning på Södermalm från 198kr per timme.

Låt oss ta hand om din trappstädning