Kontorsstädning Södermalm

Låt oss städa ert kontor på Södermalm

Bra kontorsstädning ska vara mer än någon som snabbt springer genom lokalen med en dammsugare och en golvmopp. Kontorsstädningen utgör ett viktigt komplement till din verksamhet och kräver personal som är lyhörd och har rätt utbildning för att du ska få ett bra resultat.

Vi ser till att den eller de personer som kommer att städa hos dig får träffa dig i förväg så att ni tillsammans kan gå igenom varje utrymme och hur det ska städas. Vi ser till att städningen blir utförd på tider som passar din verksamhet så att den inte blir till ett störande moment.

Egenkontroller

Med egenkontroller och väl utformade rutiner se vi till att varje utrymme blir väl rengjort med professionella metoder. Tack vare detta kan vi lämna garanti på utfört arbete. Det betyder att om det mot förmodan skulle finnas något att anmärka på så kommer vi direkt och åtgärdar det.

Då vi främst utför kontorsstädning på Södermalm och andra delar av centrala Stockholm betyder det att vår personal för det mesta befinner sig ett stenkast bort. Skulle du ha behov av en extrastädning eller någon annan tjänst från oss brukar det gå att ordna med kort varsel.

Personal

Tack vare vår stora personalstyrka finns det alltid någon som kan ta över om din ordinarie städare skulle vara sjuk.

Hör av dig till oss idag så berättar vi mer om våra städtjänster, vad som ingår och hur vi arbetar. Vi vill gärna bli din nya partner för kontorsstädning på Södermalm!

Viktigt med erfarenhet

Vi anser att vem som helst inte kan utföra en kontorsstädning och vi baserar detta på att det är ett oerhört komplext jobb som innehåller många moment. Lägg därtill att man har en begränsad tid att röra sig med samt att det finns oerhört mycket känslig tekniskt utrustning och viktiga dokument på ett kontor och de flesta förstår vad vi menar med vårt påstående.

Vi har lång erfarenhet och i kombination med vår noggrannhet och vår planering gör att vi är det självklara valet. Anlitar man oss så behöver man aldrig oroa sig för att något på kontoret går sönder, att något viktigt försvinner eller att jobbet är undermåligt.

Den rutin som finns hos våra medarbetare gör att vi alltid jobbar effektivt, utan problem och till rimliga priser. En kontorsstädning utförd av oss syns inte något annat sätt än att allt är skinande rent. Som det ska vara på ett kontor.

kontorsstädning Södermalm

När du behöver hjälp med att städa kontoret kontinuerligt