Flyttstädning Södermalm

Dags för något nytt

Vi känner alla igen känslan. Den gamla bostaden är tömd och hela bohaget inburet i flyttbilen. Familjen är ivrig att flytta in i den nya bostaden. Dessvärre återstår det tråkigaste, nämligen att storstäda den gamla bostaden. Men lugn, vi hjälper dig. Vi har lång erfarenhet av flyttstädning och ser till att bostaden blir i perfekt skick för människorna som ska flytta in. Och ni kan njuta av ert nya boende med gott samvete. Vi vill att du ska bli 100% nöjd med vårt arbete.

Höga krav på flyttstädning

Kraven på avflyttningsstädning är mycket höga. En avflyttningsstädning är en totalrengöring av en bostad och är mycket omfattande. Samtliga målade ytor rengörs. Fönster tvättas in- och utvändigt, fönsterbågar, snickerier och persienner torkas av. Garderober, garderobsinredning rengörs. Golv, golvlister och trösklar avtorkas.

Spis och vitvaror rengörs ut- och invändigt och golv- och väggytor bakom rengöres på alla sidor. Armaturer nedmonteras och diskas. Köksfläkt samt ventiler rengörs in- och utvändigt. Kyl, sval och frys avfrostas och rengörs in- och utvändigt på alla sidor samt luftas. Överskåp samt utrymmen bakom kyl och frys rengörs.

Badrum, WC Badrumsskåp rengörs och speglar tvättas. Toalettstol, tvättställ samt badkar/duschkabin rengörs noggrant på in- och utsidor. Golvbrunnar rensas. Väggar och golv rengörs.

Kunnig och noggrann personal

Våra erfarna medarbetare är mycket noggranna och tar hand om bostaden som den vore vår egen. Vi utgår alltid från checklistor för att inte missa något. Vi har också en 24-timmars garanti där vi åtgärdar eventuella brister kostnadsfritt. Vi har bra priser på flyttstädning. Självklart hjälper vi dig med RUT-avdrag om du så önskar.

 

Vi ser till att din bostad är fin när du flyttar ut!