Fönsterputs Södermalm

Fönsterputsning 

Välkommen till din städfirma på Södermalm som började med just fönsterputsning. Vi är ett anrikt företag med gott rykte som med just fönsterputsning. Vi är en lokal och trevlig fönsterputsfirma och vi erbjuder hög kvalité på våra tjänster och en personlig kontakt. Vi kan med gott samvete säga att vi kan fönsterputsning efter snart 80 år i branschen.

Börjar det bli dags att putsa dina fönster?

Det är svårt att få ett bra resultat om man inte vet hur man ska göra, det är lite av en konst att få till det. Men tyvärr är det ju ett nödvändigt ont, för vem vill se sina gråa fönster när solen ligger på? Låt oss proffs hjälpa dig till ett perfekt resultat. Vi använder oss av de bästa redskapen och rengöringsprodukterna inom fönsterputsning.

Vi har dig som kund i fokus och arbetar noggrant och effektivt med hjälp av våra checklistor när vi utför alla våra städtjänster. Vi har konkurrenskraftiga priser och använder oss av en 24-timmars garanti som innebär att vi korrigerar eventuella brister eller fel kostnadsfritt, om anmälan kommer in inom ett dygn efter städningen. Allt för att du som kund ska bli nöjd.

Erfarna fönsterputsare

Vi har en stor yrkesstolthet och lämnar inte bostad förrän allt är i perfekt skick enligt vår överenskommelse. Våra trevliga, erfarna och noggranna medarbetare kommer att se till att det blir så bra resultat som ni önskar, helst bättre. En handledare från oss följer alltid med vid första tillfället för att säkerställa att allt är i sin ordning utifrån vår överenskommelse. Vi garanterar att du kommer att bli nöjd med resultatet.

Vi erbjuder billiga priser på fönsterputsning på Södermalm från 12,50 kr per fönstersida. Självklart hjälper vi dig med RUT-avdrag om du så önskar.

 

fönsterputs Södermalm

Vi ser till att dina fönster blir skinande rena!