Mattvätt Södermalm

Vi kan mattvätt på Södermalm

Vi utför mattvätt hemma hos dig på Söder med maskin. Vi är flexibla och kunniga och vi erbjuder dig ett flertal kvalitetstjänster bland annat mattvätt hos våra kunder med maskin. Kommunikationen med våra kunder är viktigt för oss för att uppnå bästa resultat och få nöjda kunder.

Mattor ger verkligen karaktär och trivsel i ett rum. Vackra att titta på, varma och sköna att gå på med våra stackars fötter. Men det gäller att se efter dem för att bibehålla sin skönhet och hålla länge. Dina mattor utsätts dagligen för stor påfrestning. Att hålla mattorna rena och fräscha är en viktig del för för helhetsintrycket av ditt hem. Vissa mattor, till exempel handknutna och tuftade mattor, samt mattor gjorda av silke, är ömtåligare än t.ex. en trasmatta. Lås oss ta hand om dina kära mattor.

Trygg och säker service

Vi har stor yrkesstolthet och lämnar inte ditt hem förrän allt är i perfekt skick enligt vår överenskommelse. Våra trevliga och erfarna medarbetare kommer att se till resultatet blir som du önskar. En handledare följer med för att säkerställa att allt är i sin ordning innan vi börjar mattvätten.

Det är viktigt för oss att känner dig trygg och säker med att anlita oss. Vi använder vi oss av en 24-timmars garanti. Den innebär att vi kostnadsfritt åtgärdar eventuella brister eller missförstånd. Vi ser till att dina mattor är i goda händer och blir som nya.

Konkurrenskraftiga priser

Vi har billiga priser på mattvätt på Södermalm. Priset är från 160 kr per kvadratmeter. Om du önskar det hjälper vi dig självklart med RUT-avdrag.

Vi tvättar dina mattor så de blir som nya!