Kristallkronor Södermalm

Rengöring av kristallkronor

Vi kan rengöring av kristallkronor på Södermalm. Vi är en gammal men pigg städfirma. Vi är flexibla och kunniga och vi erbjuder dig ett flertal kvalitetstjänster bland annat grundlig rengöring av dina kristallkronor. För oss är kommunikationen med dig som kund A och O för att du ska känna tillit och förstå dina önskemål för att erhålla ett perfekt resultat.

Håll efter dina vackra kristallkronor

Kristallkronor är väldigt vackra och har ofta en central placering i rummet. Den ger en lyxig känsla till hela rummet. Men med tiden mister de lätt sin lyster och glans om du inte underhåller dem. Det är krångligt, tidskrävande och glöms ofta bort. Vissa tycker det är lite läskigt att ta ner stora och dyra kristallkronor. Lås oss hjälpa dig! Vi har lång erfarenhet och gedigen kunskap av att rengöra kristallkronor på Södermalm. Vi använder oss de bästa kemikalierna och redskapen och är mycket noggranna för att nå bästa resultatet.

Noggrannhet och erfarenhet

Våra trevliga, erfarna och noggranna medarbetare kommer att se till att era kristallkronor kommer att se ut som nya. En handledare följer alltid med för att säkerställa allt är i sin ordning. Vi lovar att dina kristallkronor är i goda händer. För att du som kund ska känna dig trygg och nöjd använder vi oss av en 24-timmars garanti. Den innebär att vi åtgärdar eventuella brister eller missförstånd kostnadsfritt.
Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser på rengöring av dina kristallkronor på Södermalm från 300 kr per timme. Självklart hjälper vi dig med RUT-avdrag om du så önskar.

 

kristallkronor Södermalm

Vi hjälper dig att rengöra dina kristallkronor!