Golvvård Södermalm

Låt oss sköta dina om dina golv

Vi kan golvvård på Södermalm. Vi är en anrik städfirma med bra rykte. Vi är flexibla och kunniga och vi erbjuder dig kvalitetstjänster inom golvvård. Vi kan med gott samvete säga att vi kan golvvård efter lång tid i branschen. Efter din första kontakt kommer vi överens om hur vi kan hjälpa dig.

golvvård Södermalm

Glöm inte dina golv

Dina golv utsätts för påverkan 365 dagar om året påverkan. Vi går på det dagligen, med eller utan skor, smutsar ner, flyttar möbler och det utsätts för allmänt slitage. Det är viktigt att se efter golven med jämna mellanrum för lång livslängd.

Våra arbetsmetoder

Det finns många metoder för golvvård beroende av städfrekvens, slitage, miljö och medel på nuvarande golvyta. Med väl utförd golvvård och daglig skötsel så kan man hålla sitt golv vackert över lång tid.

Golvvårdsprodukterna vi använder kommer från ledande kemikalietillverkare. Vi utför golvvårdsuppdragen med golvvårdskemikalier och med så lite miljöpåverkan som möjligt. Vi använder oss av en mycket effektiv städmaskin.

Vanligast är att vi kommer till våra kunder en eller ett par gånger per år för att utföra ett periodiskt underhåll. Vi ser alltid till att städmetoderna vi rekommenderar harmoniserar med utförd golvvård.

Stor vana av golvvård

Vi lämnar inte din bostad förrän golven är i perfekt skick enligt dina önskemål. Våra trevliga, erfarna och noggranna medarbetare kommer att se till att det ser ut som ni önskar. En handledare följer alltid med vid första städtillfället för att säkerställa att allt är i sin ordning. Vi har en 24-timmars garanti där vi åtgärdar eventuella brister. Självklart kostnadsfritt.

Vi garanterar att dina golv är i goda händer.

Vi har bra priser på golvvård på Södermalm från 240 kr per kvadratmeter.

 

Vi får dina golv att ser ut som nya!