Byggstädning Södermalm

Vi kan byggstädning

När renoveringen eller nybyggnationen är klar återstår det att att göra det rent och fräscht för att kunna njuta av ditt nya hem fullt ut. Vi har lång erfarenhet av byggstädning både i större fastigheter och lägenheter. Det är något speciellt med att sätta pricken över i:et efter att hantverkarna gjort sitt arbete klart. Låt oss göra er nya hem skinande rent så ni kan börja njuta av det nya.

Vad ingår i byggstädning?

Byggstädning är en grovstädning där vi tar bort allt löst byggmaterial, dammrester och smuts efter en ombyggnad eller nybygge. Vid byggstädning dras alla vitvaror ut och rengörs på alla sidor och dammsugning och avtorkning där de stått. Alla skåp och hyllor torkas av på in- och utsidan. Vid byggstädning av badrum tas badkarsfront bort, våttorkning under badkaret.

Badrumsporslin rengörs med noga på in- och utsidan. Golvbrunnar och luftventiler rensas och torkas ur. Golvbrunnar och luftventiler ska rensas och torkas ur i tvättstuga eller groventré. Efter byggstädningen rekommenderar vi att den kompletteras med en vanlig storstädning.

Vi använder oss av en 24-timmars garanti som innebär att vi korrigerar eventuella brister utan kostnad.

Stor kunskap och erfarenhet

Vi har en stor erfarenhet inom byggstäddning och lämnar inte lokalerna förrän allt är i perfekt skick enligt vår överenskommelse. Våra trevliga, erfarna och noggranna medarbetare kommer att se till att det ser ut som ni önskar. En handledare följer alltid med vid första städtillfället för att säkerställa att allt är i sin ordning. Vi garanterar att ditt hem är i goda händer.

Vi erbjuder bra priser på byggstädning på Södermalm från 198kr per timme.

Vi tar hand om byggstädningen på Södermalm