Storstädning Södermalm

Dags att storstäda hemma

Känner du att du behöver en rejäl städning inför högtider såsom jul, nyår eller kanske den uppkommande födelsedagsfesten med släkten? När du behöver det kan vi erbjuda en större totalstädning vid ett eller flera tillfällen så rekommenderar vi vår storstädning, där vi anpassar städningen exakt efter dina önskemål.

Det är också bra att börja med en storstädning innan du börjar med någon av våra abonnemangsstädningar för att få bästa möjliga effekt. Att göra en riktig storstädning själv är tungt och tidskrävande.

Låt oss proffs göra det åt dig till konkurrenskraftiga priser från 225kr per timme efter RUT-avdrag. Har du t.ex. allergier, husdjur eller småbarn blir som du vet städbehovet blir betydligt större. Vi använder oss av produkter och hjälpmedel för proffs.

Vid första kontakten diskuterar vi tillsammans fram en plan som passar bäst för just dina behov. Visst är ett skinande rent hem en härlig känsla. Framför allt om du inte är helt slutkörd efteråt!

Kunnig och noggrann personal

Vi arbetar med en stor yrkesstolthet och lämnar inte din bostad förrän det är skinande rent. Våra erfarna medarbetare är mycket noggranna och tar hand om ditt hem som det vore vårt eget. Vi har riktlinjer kring hur nycklar och portkoder hanteras. En garanti för kvalitet är att handledare alltid följer med vid första städtillfället.

Vi garanterar att du kan vara säker på att ditt hem är skinande rent där allt står på samma ställe som innan.

Vad ingår i en storstädning?

Skillnaden mot en vanlig hemstädning är att vi går mer på djupet och är mer omfattande. Vi går systematiskt igenom samtliga rum med hjälp av checklistor. Förutom vanlig städning som dammsugning dammtorkning och att rengöring av samtliga golv, lister, socklar, dörrkarmar och dörrar så ingår även element, garderober, skåp och möbler. I köket rengör vi arbetsbänkar, diskho, spis, ugn, kyl och frysskåp. Kontakta oss för exakt specificering. Vi har en 24-timmars garanti där vi korrigerar eventuella brister eller fel kostnadsfritt,

Storstädning Södermalm

Vi hjälper dig med när du behöver en storstädning