Hemstädning Södermalm

Har du svårt att få ihop livspusslet – hinner du städa?

Lugn, du är inte ensam. Enligt statistik från Skatteverket ökade användningen av rut-avdragen – avdrag för hushållsnära tjänster – med 25 procent förra året. Det motsvarar nästan en miljard kronor. Handen på hjärtat så finns det roligare och viktigare saker i livet. Låt oss hjälpa dig underlätta din vardag och få mer tid över till det som är viktigt i just ditt liv.

Vi kan hemstädning på Södermalm

Vi erbjuder olika tjänster inom hemstädning på Södermalm till konkurrenskraftiga priser. Du väljer själv hur ofta vi ska städa åt dig, en gång i veckan, varannan vecka eller kanske en gång i månaden.

Vi är väl medvetna om att vi kommer in i ditt privata hem. Vi arbetar med en stor yrkesstolthet och lämnar inte din bostad förrän det är skinande rent. Våra erfarna medarbetare är mycket noggranna och tar hand om ditt hem som det vore vårt eget. Tryggheten är viktig för oss så för att få ordentlig kontinuitet så försöker vi alltid skicka samma städare. Och vid första städtillfället följer alltid en handledare med för att säkra att är i sin ordning utlovat resultat. Vi har en 24-timmarsgaranti som innebär att vi korrigerar eventuella brister eller fel kostnadsfritt.

hemstädning Södermalm - rengöring av kran

Vad ingår i en hemstädning?

Vi går systematiskt igenom alla rummen i bostaden och använder oss av checklistor för att inte missa något. Vi använder oss av de bästa produkterna och hjälpmedlen på marknaden inom städning. Är det något som du inte blir nöjd med åtgärdar vi det kostnadsfritt om du påtalar detta inom 24 timmar. Allt för att du ska bli nöjd och vilja komma tillbaka!

Alla rum
Dammsugning av golv
Våttorkning golv och golvlister
Våttorkning dörrkarmar
Damning av hyllor, fria och täckta ytor, bord, elektronik, lampor och möbler m.m.
Torkning av sängbord & gavel

Badrum
Rengöring av toalettstolar
Rengöring av badkar/dusch
Torkning av alla rör
Rengöring av golvbrunnen

Kök
Fukttorkning skåp utvändigt
Rengöring av kakel, spis och spisfläkt
Rengöring av diskhon

Badrum/toalett
Rengöring av toalettstolen och badkar/dusch
Torkning av alla rör
Rengöring av golvbrunn

Vi kan också hjälpa dig med storstädning, fönsterputsning och rengöring av kristallkronor om du önskar det. Självklart hjälper vi dig med RUT-avdrag om du så önskar. Vi har låga priser från 225kr per timme efter RUT-avdrag.

Vi hjälper dig med din hemstädning!